| Crazy SMS porukice | |
|
|
Autor | Poruka |
---|
Winter Witch Admin
Broj poruka : 73 Datum upisa : 22.11.2008
| Naslov: Crazy SMS porukice Sub Nov 22, 2008 2:21 pm | |
| ovde crazy porukice:..:.. | |
|
| |
Becca
Broj poruka : 45 Datum upisa : 23.11.2008 Godina : 29 Lokacija : U kuci :P:P
| Naslov: Re: Crazy SMS porukice Ned Nov 23, 2008 7:40 am | |
| Ako te srce zaboli,ako te u grudima stegne,ako osetis jaku ceznju i pamet ti se pomuti...nije to ljubav TO JE INFARKT *Ako mi pozajmis 100 evra ,bicu ti duznik celog zivota...:-) *Ljudska pamet je ogranicena,glupost nije:-) *Nesmeta mi sto sanjam na engleskom,ali me nerviraj podnaslovi na nemackom... *Gresiti je ljudski ali osecaj je bozanski... *Samo se jednom ljubi,sve ostalo je praksa... *JA lepa,ti lep,ja pametna,ti i dalje lep... *CEV JE SIPKA KROZ KOJU JE PROVUCENA RUPA... | |
|
| |
_crazy_lovely_girl_
Broj poruka : 56 Datum upisa : 23.11.2008 Godina : 28
| Naslov: Re: Crazy SMS porukice Ned Nov 23, 2008 7:43 am | |
| te oci....te ruke....ta kosa.....taj pogled....taj stil.....to telo,,,,to drzanje.... nego...dosta o meni kako si mi ti? dopusticu ti da mi skines pantalone,majicu zatim i donji ves al te molim da mi stipaljke ostavis na zici
hehehhe imam jos al me mrzi da pisem | |
|
| |
_LaLi_
Broj poruka : 28 Datum upisa : 23.11.2008
| Naslov: Re: Crazy SMS porukice Ned Nov 23, 2008 8:19 am | |
| hehehe ala su dobre aj pls postavite jos | |
|
| |
***Beautiful Girl***
Broj poruka : 32 Datum upisa : 23.11.2008
| Naslov: Re: Crazy SMS porukice Ned Nov 23, 2008 8:28 am | |
| mnogo mi ne dostajes,kada me grejes kada ti mi samo svetlis u mraku tebe volim moja strujo vrati se!!!!!!!!!!!!!!!!1tak nes ide!!!!
znam da ti ne dostajem da ne mozes bez mene da me volis ali sta cu necu popustiti..... tvoja pamet! | |
|
| |
_crazy_lovely_girl_
| Naslov: Re: Crazy SMS porukice Ned Nov 23, 2008 8:33 am | |
| beautiful ne ide tako vec ovako:
otkako te nema vreme je stao kafa je ostala neispijena,knjiga neprocitana,muzika je stala i sve oko mene je mracno VRATI SE STRUJO
znam da sma ti mnogo znacila,da nisi mogao da zivis bez mene da sam ti pruzala utehu za malo vremena sto sam bila kod tebe znam da me nikada neces zaboraviti,zao mi je sto sam te zauvek napustila TVOJA PAMET | |
|
| |
***Beautiful Girl***
Broj poruka : 32 Datum upisa : 23.11.2008
| Naslov: Re: Crazy SMS porukice Ned Nov 23, 2008 8:37 am | |
| e sorry ali ja ZNAM ovako!!!!! evo josh nekih originalnih!!!!!
Mogo te volim i ne dotstajes mi dodji brzo vekam te!!!!!!!!!!!! Aj vidimo se kisss.........love you Ko si ti????
P.S.your girl friend?! | |
|
| |
Becca
Broj poruka : 45 Datum upisa : 23.11.2008 Godina : 29 Lokacija : U kuci :P:P
| Naslov: Re: Crazy SMS porukice Ned Nov 23, 2008 8:41 am | |
| Wow predobri su jos stavite... :P:P:P | |
|
| |
_LaLi_
Broj poruka : 28 Datum upisa : 23.11.2008
| Naslov: Re: Crazy SMS porukice Ned Nov 23, 2008 8:42 am | |
| 12.50% znas da mislim na tebe 60% znas da mi se svidjas 70% znas da te sanjam 80% znas da nemogu bez tebe 90% znas da te iskreno volim i 1000% znas da se zezam
Znam koliko ti znacim znam koliko ti nedostajem znam koliko ti trebam u ovom momentu! Tvoj Mozak
Smij se! Sutra ce biti gore
Po statistiku na T Mobile 1000 ljudi u momentu spavaju 1000 si pipkaju nos 500 se seksaju a samo 1 budala cita poruku
Kad je Bog frlao intelegenciju ti si nosio kisobran
Svako ima pravo da se izglupira ali ti preterujes sa tom privilegijom
Bio sam u zooloski vrt. Dao sam 15 din. da vidim slona 10 da vidim zirafu i dacu jos 5 da vidim vo ko cita poruku
Ova poruka je nastala pre 1000 godini u svemiru sa nadom da ce naci najlepse bice na univerzum ali sada ne znam sta trazi kod tebe
Molim te isprati tvoju slika na zrtve od cunami da vidu da postpi veca nesreca! | |
|
| |
_crazy_lovely_girl_
| Naslov: Re: Crazy SMS porukice Ned Nov 23, 2008 8:51 am | |
| komunalno preduzece (djubretari) vas obavestava da je u toku velika akcija sakupljanja smeca molimo vas stanite na vidno mesto | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: Crazy SMS porukice | |
| |
|
| |
| Crazy SMS porukice | |
|